Branding

Na of tijdens de opstart loop je ook tegen je social media aan. Je bent enthousiast begonnen. Scrollend door je geplaatste berichten lijkt het een onsamenhangend geheel. De kleuren van elk bericht verschillen. De opmaak en tekst van elk bericht is anders. Kortom het is een bij elkaar geraapt zooitje met weinig tot geen reacties van jouw weinige volgers. 

Je hebt vast logo’s gezien die je al eens eerder tegengekomen bent. Of een logo dat totaal niet past bij een bedrijf. Wie weet is dat zelfs op jouw logo van toepassing. 

Veel ondernemers starten met het maken van hun eigen logo. Soms een schot in de roos. Vaker blijkt zo’n logo achterhaald te worden. Je hebt geen rekening gehouden met je factuuropmaak, bedrijfskleding of website. 

Leeuw werkt, Jovelle van der Leeuw, webdesign, grafische vormgeving, logo ontwerp, wervingscampagne, online marketing, Zeeland, goeree Overflakkee

Hoe doen anderen dit dan?

^

Uniek logo wat jouw klanten ook onthouden

^

Bijbehorende huisstijl, hier hoor je niet extra voor te betalen.

^

Je kunt met de bestanden zelf aan de slag

^

Betaal niet teveel

^

Te gebruiken voor al jouw drukwerk, advertenties en marketing.

^

Uitstraling past bij wat jij doet

Leeuw werkt, Jovelle van der Leeuw, webdesign, grafische vormgeving, logo ontwerp, wervingscampagne, online marketing, Zeeland, goeree Overflakkee

Laat jezelf zien!

Een logo of huisstijl hoeft niet duur te zijn. Je hebt vervolgens jouw grafisch ontwerper ook niet meer nodig.

Wij weten dat een sterk logo zorgt dat jij ook daadwerkelijk gezien wordt en in het hoofd van jouw klanten blijft hangen. Jouw logo en huisstijl moet ook uitstralen wat jij doet. 

Met alle bestandsformaten en kleurcodes heb jij in een handomdraai zelf jouw visitekaartjes ontworpen, bedrijfskleding besteld of reclamemateriaal gemaakt.  

Ben jij niet heel handig in je social media en marketing? Geen probleem! Ook daar helpen wij je graag bij.

 

Grafische vormgeving

Ontwerp van reclamemateriaal liever uitbesteden? Geen probleem! Wij helpen je graag met:

=

Logo's

=

Folders

=

Bewerken website

=

Social media en adverteren

=

Advertentie opmaak

=

Reclameborden

=

beeldmateriaal

Ik ben nog steeds blij met het ontwerp van mijn logo. Gemaakt toen ik net gestart was. Zelfs nu kan ik het gebruiken voor mijn social media, reclameborden en zelfs de bestickering van mijn materialen.

Steigerverhuur Zeeland

Inspiratie steiger verhuur zeeland

Zet leeuw werkt voor jou aan het werk Laat jezelf zien!